lördag 5 juli 2014

Lördag 5/7-2014 20:19

DAG: Jaha till natt igen och en kass sådan inatt, fick i mig kött men jag såg sedan när jag skulle diska att köttet inte var stekt som det skulle det var rött. Jag stekte men den sidan stekte inte som den skulle. Sedan fick jag i mig ostbågar med innan jag la mig. Men jag tog ett pulver med för detta men vakade ett otal gånger inatt och hade problem. Så även till morgonen vaknade till tio tiden men lyckades sedan somna en halv timme innan jag gick upp så jag fick ändå rätt okey med sömn inatt nja till morgonen. Så till elva så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen, körde idag till två och efter detta så satte jag igång med träningsmaten. Så efter detta var jag tvungen att sticka till ICA för att handla kaffe. Det blev lite mer än detta och det gick 300 så nu har jag 1000 kvar att leva på fram till den 25é. Men jag har klart det förr så det skall nog gå bra. Så sedan hem och så skulle jag då köra igång med storstretchen idag men inte idag. Mer om detta nedan. Så jag gick igång med middagen hade idag karréer med klyft och såg mina serier idag när jag åt. Det var en men den var två timmar lång så jag satt länge framför teven idag. Så mer? Jo efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite ur King. Så mer? En bra dag trotts kass natt idag, men det var den halvtimmen jag sov i morse som vände det hela.

TRÄNING: Ja idag när jag satte igång med stretchen så var klockan redan efter fyra så jag tänkte nä idag men jag gjorde armhävningarna idag. Och det visade sig att jag kan även att det gör lite ont gjorde sex i tre set idag. Och skall sedan öka på detta upp till 20 i tre set med tiden. Så en bra dag idag.

ROMAN: Ja trodde idag att det skulle bli en kass dag men så somnade jag och vips så var det en bra dag. Jag har kommit till sidan 517 så jag bör klara resten på en gång till. Sedan skall jag uppdatera filen och skriva ut så skulle tro till någon gång nästa vecka skickar jag nog in den sedan.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja som jag sa kommer denna punkt bli lite tunn ett tag men jag hoppas komma igång igen med den till november igen vi får se.

SPEL: Ja imonn så kör jag då zelda igen och hoppas komma igenom en håla då men vi får se vad som kommer i min väg. Mer om detta imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: