måndag 30 juni 2014

Måndag 30/6-2014 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och vaknade idag till nio tiden och låg sedan vaken fram till elva då klockan ringde. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den fram till ett sedan lunch och så från två till tre. Sedan stack jag till träningen vid halv tre tiden. Så hem och stretch mer om detta nedan sedan middag. Såg nått och sedan family guy och så en kopp kaffe på det. Så mer? Jo jag vann inte nått igår ja i lördags men såg det igår. Men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Jo jag köpte ett program idag fick tillbaks pengarna ja jag missade 3 kronor men fick det mesta tillbaks och köpte nya eller gamla artrage 4 idag fick det för 101 de hade satt ner det idag eller igår så jag skulle ha betalt 166 men fick det för 101 eller nått sånt. Så nu fick jag 150 mer i plånboken. Så mer? Nä kommer inte på mer idag vi ses igen imonn om ni har lust jag kommer iallafall. Ler

TRÄNING: Ja körde idag och gjorde allt idag i tid men då skippade jag en övning som jag lägger till torsdags träningen istället. Men idag gick det bra och jag var inte så sen heller.

ROMAN: Japp idag när jag kom ur sängen så var jag rätt pigg och idag körde jag på fram till sidan 303 så idag gick det bra. Imonn skall jag kippa mig och handla men jag hoppas att jag hinner med lite imonn med. Ni får veta tills imonn på bloggen.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja imonn så kommer en uppdatering på sidan ja det är statistik men ändå. Ler

SPEL: Ja jag hoppas att jag kan få ett svar på mitt problem med styrningen om ett par dagar så kör jag igen till söndag. Men vi får se vad de säger om det.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: