torsdag 26 juni 2014

Torsdag 26/6-2014 20:37

DAG: Hu idag är jag sen men jag satt för länge framför teven och sedan spelade jag på datorn innan jag kom igång. Så till natten igen då ja rätt små kass igen men vaknade till tio tiden och kunde sedan inte somna om igen. Så kom ur sängen till halv tolv och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Sedan stack jag till träningen och körde sedan hem igen och stretch sedan middag. Såg på family guy och lite till idag och bytte sedan kanal och satt och blängde på detta fram till åtta. Drog då igång en kopp kaffe och en glass. Sedan efter detta så satte jag mig och spelade av någon underlig anledning. Så mer? Jo idag har jag mailat så får jag förhoppningsvis igen mina pengar som jag köpte program för gick på 255 med skatt. Får jag dem tillbaks så skall jag köpa artrage 4 för dem. Så mer? Ja tvätt imonn och så skall jag ut och handla lite med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha körde idag och la till den övningen idag som jag missade i måndags. Så skall jag nog hinna med allt till måndag med om jag då kör den på torsdagar istället. Men jag misslyckades med armhävningarna idag. Skall testa till lördag igen om jag kan göra eller inte. Vi får se hur det går då.

ROMAN: Japp körde mina två timmar idag och det gick okey även om jag var rätt seg idag igen. Har kommit till sidan 183 skulle varit på 200 men ligger lite efter igen.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja skall till den förste lägga upp statistik innan dess så kommer nog inte mer här. Men som jag sa till slutet av året så kommer jag förhoppningsvis igång med recept då blir det lite till.

SPEL: Ja jag skall spela Zelda skyward sword ja innan jag blev sjuk så kunde jag spela i dagar utan att tröttna men nu så tar det emot så ger jag upp. Men vi får se hur det går till söndag vi hoppas att jag orkar köra då. Sedan har jag ett antal fler spel att gå på det är också Zelda spel som jag inte spelat tillslut ännu. Men vi får se vad som händer till söndag.

Så slut för idag och tack för idag och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: