söndag 22 juni 2014

Söndag 22/6-2014 20:30

DAG: Jaha sen idag men jag laddade in en bokspelare för jag fick lite talböcker av morsan. Skall läsa in dem i datorn och sedan in i mobilen så jag kan köra dem där. Det har jag pillat med nu och det är därför jag är sen. Så mer? Jo till natten igen och en rätt kass natt igen men jag låg ända fram till tolv idag innan jag gick upp idag. Sedan fick jag i mig frukosten och så stack jag hem. Kom hem och stack med en gång till ICA för att handla lite träningsmat. Så sedan hem och satte igång med middagen till halv fyra tiden. Hade idag kotletter med klyft och såg två serier idag när jag åt. Så sedan fick jag idag i mig två koppar kaffe och en mjukis till sex tiden. Och jag satte mig och läste ur King med. Så mer? Skall se om jag vann nått på lotto idag med ni får spana på twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Kan då hoppas att jag har lite högre fart.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen men inte på den nya utan den gamla. Det är dags att läsa och sedan skicka in den. Men det kommer nog ta många dagar att läsa jag veckor till och med. Den är ju 580 sidor om jag inte minns fel, mer om detta imonn.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja till söndag så skall jag spela lite har nog inget på denna punkt på ett tag. Men återkommer med lite spel till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: