torsdag 19 juni 2014

Torsdag 19/6-2014 20:10

DAG: Jaha lite sen idag men jag satte igång skannern på båda datorerna när jag kom hem idag och trodde då att det skulle ta två timmar men det tar mer. Så till dagen ja eller natten och den var okey men vaknade till tio tiden och så satte grannen igång att städa eller vad det nu var så jag hade hoppats att jag skulle sova lite till men inte heller. Till elva kom jag ur sängen och fick i mig frukosten sedan körde jag romanen. Först fram till ett sedan igen från två till tre. Så efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen men det gick inte som jag ville idag, men mer om detta nedan. Så jag satte igång skannern till sex tiden idag och trodde då att den skulle ta två timmar, men det tar nog tre eller två och en halv. Så sedan fick jag i mig middagen och såg på lite av varje idag på teven men family guy tillslut ändå. Så mer? Inget gott väder idag fick ta jeansen idag när jag stack till träningen. Får se hur det blir tills imonn men jag måste nog ha med paraply ändå tror jag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med ny blogg då från Mölndal en kortis skulle jag tro. Jo jag vann inte nått på lotto så jag igår men det fanns inte allt så kanske lite ni får spana på twitter idag om det gav nått.

TRÄNING: Ja körde idag och var tio sen idag så rätt okey men sedan när jag kom hem och skulle köra armhävningar så gav jag upp. Det gjorde ont i axeln och jag la ner stretchen för idag. Skall till måndag köra även om det gör ont så får vi se vad som händer. Jag ger upp med en gång men det gör ont fram i axeln nu det gjorde det inte innan. Vi får se vad som händer om jag kör ändå trotts att det gör ont. Det är inte säkert att något händer och om jag då inte får mer ont så kan jag ändå köra. Vi får se till måndag.

ROMAN: Japp körde idag och det gick bra var rätt pigg idag och det är inte så mycket att göra nu mest läsa men jag har kommit fram till ett ställe nu där jag skall lägga in mer. Så en bra dag idag.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja som jag sa innan så kommer det inte nytt förrän till den förste då jag lägger upp statistik. Sedan spel till söndag blir inget för jag kommer hem sent och måste ut och handla med. Så skall jag se filmen och serien med som jag inte hann denna veckan, ja det är samma vecka men brukar se innan men inte denna gången. Så spel blir till näst nästa söndag då kommer jag med en uppdatering på detta.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: