tisdag 3 juni 2014

Tisdag 3/6-2014 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass sådan inatt, hade svårt att somna och sov sedan fram till nio då någon ringde på dörren och jag flög upp. Men det var nere från ytterdörren så jag kom upp och ingen fanns där. Efter detta så somnade jag inte om igen utan låg vaken till elva då jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med dagen. Till tolv tiden så stack jag ner till frisören och klippte mig och sedan iväg till ICA för att handla lite. Ja lite jag drog iväg 300 idag så nu får jag leva snålt ett bra tag har nu 1000 kvar som skall räcka till den 25é. Så sedan hem och satte mig ett tag med romanen och till fyra tiden så gick jag igång med middagen. Så idag hade jag korv och pommes och såg mina serier när jag åt. Så mer. Jo kan meddela att de byter tid på serierna i ett nu så jag måste ändra inspelningstid hela tiden. Om jag hade haft råd med en tivo så hade jag sluppit detta nu. Så mer? Jo jag fick i mig en mjukis idag till sex tiden och så satte jag mig och läste ur King ett par kapitel idag igen. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn då jag kommer gå på att läsa nya romanen för första gången sedan jag skrev den…

TRÄNING: Ja har träningsvärk i vaderna, häcken och bena och bröstet men då har jag också höjt och gått över till 2-4 igen så jag räknade med detta. Får vi se hur det går till torsdag.

ROMAN: Ja satte mig ett tag och funderade på nya och kom på lite men jag måste läsa hela innan jag kan gå igång på riktigt så det kommer ta ett tag. Men imonn så kör jag igång.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja skall ta och ringa till fredag då jag tvättar så jag kan köra igång nya till söndag.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: