måndag 2 juni 2014

Måndag 2/6-2014 20:32

DAG: Jaha idag är jag sen men jag pillade med datorn idag laddade in ett program som gjorde så att datorn inte somnade. Så jag laddade ut detta och sedan startade jag om datorn och allt var bra igen. Så till natten igen då ja och en rätt okey natt sov så där fram till nio tiden. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre tiden. Så efter detta så stack jag till träningen och sedan hem och stretch och så middag såg på lite mat och sedan family guy. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto i lördags men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Ja fick inte i mig all mat idag tog för mycket pasta idag när jag mätte upp så kollade jag inte hur mycket det var utan bara tog. Så mer? Varmt och gott idag och mitt ansikte är okey trotts att jag satt i solen. Det är lite kasst men inte så farligt som jag trodde att det skulle bli. Så mer? Imonn är det klippning som gäller sedan skall jag köpa lite med. Efter detta så kommer jag pilla lite med nya romanen skall komma på lite historier tänkte jag vi får se hur det går med det.

TRÄNING: Ja höjd tyngd idag och det tog en evighet idag jag hann inte med cykeln alls idag. Så jag gick över 30 minuter idag men jag var illa trött med för jag skärpte mig på allt. Men jag hoppas få upp lite bättre fart snart hoppas jag.

ROMAN: Ja idag till ett så var jag klar med att ställa texten rätt och till två så skrev jag ut så till onsdag så skall jag gå igång. Men imonn så skall jag hitta på lite det är många historier att hitta på vi får se hur det går imonn efter klippen.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja imonn om allt går som jag vill så skall jag ta och ringa till hotellet och fråga lite så jag är redo för att lägga upp till söndag. Mer om detta imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: