tisdag 24 juni 2014

Tisdag 24/6-2014 20:21

DAG: Jaha natt igen då ja och en rejält kass sådan inatt. Först kunde jag inte sova så jag låg och vred mig länge och så till tre tiden var jag tvungen att gå upp och ta lite pulver. Efter detta så somnade jag inte på många timmar. Så till nio tiden så vaknade jag upp och kunde inte somna mer efter detta. Kom ur sängen till elva tiden men kom inte igång med romanen förrän till halv ett tiden. Jag fick i mig frukosten och skulle gå igång men jag var för seg så jag la mig på sängen fram till halv ett. Då gjorde jag ett försök igen. Så var idag klar till 14:30 för jag körde två timmar idag. Och sedan skulle jag då ut och handla lite men kom inte iväg förrän till tre tiden. Sedan hem och satte igång med middagen till fyra tiden idag. Hade karréer med klyft och kebabsås det var ett tag sedan och såsen hade gått ut idag så jag tog det sista och köpte en ny idag. Så såg på mina serier när jag åt men ett par hade nog gått ut men jag skall ha kvar det till nästa vecka så kommer de nog igen. Eftersom det var midsommar så gick de nog ut. Så mer? Jo jag har ätit isglass idag farsan skulle köpa godis men köpte glass som han trodde var godis. Så jag tog hem dessa och la in dem i kylen. Fick i mig fyra idag de var rätt goda och detta trotts att jag inte kan äta kallt. Men det gör inte ont i fram tänderna så jag skalade av en bit i taget och åt. Gott. Så mer? Jo jag har inte hunnit lägga in böckerna i datorn idag skall göra imonn om jag får sova inatt. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja igår så missade jag armhävningarna orkade inte med dem igår men till torsdag skall jag köra hoppas jag. Och jag hoppas att jag kan köra sex i tre set så jag kommer igång igen. Men vi får se hur det går till torsdag med detta. Annars så kör jag dem till lördags stretchen.

ROMAN: Ja kass natt men kom ändå igång idag fick gå tillbaks och läsa igen för jag kunde inte koncentrera mig. Kom till sidan 87 idag skulle ha kommit till sidan 100 var det tänkt. Men kass natt så är det ändå okey. Kommer förhoppningsvis gå bättre imonn.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Så vet inte om jag skall ha kvar denna punkt längre men jag har den ett tag till för jag skall som jag sa lägga upp bara en gång i månaden nu och sedan en gång till om jag lägger på recept sedan. Men jag har den ett tag till sedan får vi se om jag lägger till spel istället.

Så jag satte mig till sex tiden och läste med ja klockan var närmare sju då. Men ett par kapitel ur King blev det idag igen. Så imonn skall jag beställa en bok när jag har gjort mina räkningar. Skall då köpa fortsättningen på flickan från ingenstans tror jag. Och kanske en King till om jag kan få tag i doktor sömn? Vi får se vad det blir. Så nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: