torsdag 12 juni 2014

Torsdag 12/6-2014 20:09

DAG: Jaha just nu så satt jag och skrev lite så small det till och datorn och skärmen dog helt. Jag tänkte vad nu skall den ge upp nu. Men jag kollade lite och såg då att en kontakt hade gått ur så den är inte trasig pust. Så till natten och en rätt okey natt inatt sov okey fram till nio tiden kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till tre då jag la ner för dagen. Så sedan till halv fyra så stacka jag till träningen sedan hem och stretch och så middag på det. Kan säga att något konstigt hände idag när jag värmde maten. Jag hade äkta grädde idag för jag orkade inte gå till butiken förra gången och jag värmde den en gång på två minuter. Så sedan så väntade jag på att pastan skulle koka klart och så satte jag den på två minuter igen. Så när pastan var klar så tog jag ut såsen men idag var det bara fett ingen grädde alls bara fett. Jag måste ha kokat den för länge jag har aldrig varit med om detta innan. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto igår jag glömde kolla mailen igår men till tio tiden så kom jag på och kollade dem. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja gick bra idag och idag var jag i tid så jag hade bättre fart idag och det är måndagar som jag måste få upp farten på. Men idag gick det bra.

ROMAN: Ja har haft lite svårt att komma upp ur sängen ett tag men idag så kom jag upp och idag gick det bar att skriva även om jag inte skrev så mycket idag. En bra dag idag. Har kommit till sidan 57 och det är rätt bra skrivet just nu så det är inte mycket att göra mer än att läsa.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja datorn är okey igen och jag skall se på nya hemsidan det är inte så många som har kollat in den nya såg jag idag men lite har ni sett ändå. Kommer inte bli så mycket uppdateringar nu när nya sidan är uppe har ju lagt ner spotify sidan så det blir inte mycket uppdateringar nu. Det är statistik som kommer upp varje månad. Men vi skall se till recept hoppas jag kan lägga på den sidan sedan med lite mer.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: