torsdag 5 juni 2014

Torsdag 5/6-2014 20:14

DAG: Jaha natt igen och en jävligt kass sådan igår när jag skulle ligga och förbereda mig på att somna så gick jag upp och skrev in lite i romanen. Så detta gjorde jag ett par gånger för jag kom på bra saker. Men det resulterade i att jag inte somnade igår låg till fyra innan jag tillslut somnade. Vaknade till nio tiden men idag så låg jag kvar till tolv innan jag gick upp. Och jag skrev inte nått jo en tio minuter nått sånt. Låg hela tiden på sängen för jag hoppades att jag skulle bli pigg igen för träningen. Så till halv fyra så stack jag till träningen och sedan hem igen och stretch och så middag på det. Så mer? Har ont i ryggen måste nog köpa en säng snart tror jag det gör ont i korsryggen och är inte alls bra. Men jag vet inte om jag har råd att lägga ut 2000 på detta. Vi hoppas att jag vinner lite tills idag så har jag råd att köpa ny säng. Ja jag har sparat men det skall jag ha till den nya datorn som jag skall köpa till nästa år. Ja vi får se hur det går med det. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag vet inte vad som hände i måndags för idag så var jag i tid. Som jag brukar men måndagar så har jag fler övningar men jag hoppas jag kommer igång med mera fart till måndag.

ROMAN: Ja kass natt så jag fick knappt nått gjort idag men jag skrev ner namn idag så lite gjorde jag ändå. Nu är det tvätt imonn men till lördag så kör jag igen.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja imonn så skall jag ringa och höra mig för så jag kan lägga upp till söndag. Det är inte så mycket nytt men jag hoppas kunna göra recept sidan lite större sedan i slutet av året. Tänkte jag skulle lägga upp lite mer recept då och göra lite mer mat. Vi får se hur det går.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: