tisdag 17 juni 2014

Tisdag 17/6-2014 20:11

DAG: Jaha till natt igen och igen en kass natt trodde igår att jag skulle sova rätt bra men inte heller. Vaknade ett otal gånger under natten och till morgonen med. Och när jag nästan hade somnat till tio tiden så satte grannen igång stereon och jag somnade inte mer. Hade gärna sovit ett tag till idag men nä. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan så satte jag igång med romanen det gick så där idag men kass natt så. Till 13:30 så la jag ner för dagen och stack till ICA för att handla lite. Så sedan hem igen och jag gjorde inte mycket idag utan till halv fyra tiden så satte jag igång med middagen. Hade idag hamburgare med pommes och rätt mycket ketchup. Så såg en serie idag och sparade en film tills imonn men även en serie tills en annan dag. Så sedan fick jag i mig  en mjukis och en kopp kaffe sedan fick jag ett samtal och så la jag mig ett tag. Sedan sökte jag efter Lommi på internet och hittade dem på amazon så mer? Ja har inte gjort mer idag men jag hoppas på bättre natt inatt så skall jag köra lite mer på romanen innan jag sticker till morsan och farsan. Blir nog till fredag jag sticker dit och så hem igen efter ett tag. Så satte jag mig och läste lite ur King idag när jag fick i mig mjukisen. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp skall till torsdag köra igen och då skall jag köra armhävningar igen så hoppas jag att axeln håller vi får se.

ROMAN: Ja kom på rätt mycket idag men fick inte så mycket ner skrivet men skall komma tillbaka igen på denna person med hela berättelsen om honom. Men ändå en rätt bra dag.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja som jag sa innan så kommer jag inte lägga upp så mycket uppdateringar som innan nu kommer det bara till varje månad när jag lägger upp ny statistik. Men senare så kommer det upp mat hoppas jag. Jag skall göra om sidan tror jag och lägga upp mer sidor på den men som jag sa det blir sedan det.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: