söndag 1 juni 2014

Söndag 1/6-2014 20:16

DAG: Jaha natt igen och en bra natt dock så somnade jag inte som jag ville utan låg länge till två tre tiden innan jag somnade. Men sov sedan rätt bra fram till nio tiden, hade nog kunnat somna igen men grannen gick igång med musik så det blev inget mer. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och satte sedan igång med att dammsuga. Efter detta så gick jag igång med hemsidan, men mer om detta nedan. Så till tre tiden så var jag klar och gick igång med middagen till halv fyra fyra tiden. Idag hade jag pepparbiffar med ris och pepparsås. Såg inte på nått idag jo en serie såg jag sedan slö tittade jag. Och efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe idag tog jag inte en mjukis. Så sedan till sex tiden så satte jag mig och läste ur King. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får spana på twitter idag om det gav nått. Så mer? En bra dag idag jag fick allt gjort som jag skulle göra och rätt bra sömn med. Så mer? Nä inte idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn då jag kör med ny tyngd vi får se hur det går då.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen är inte så långt kvar nu men en bit ändå. Mer om detta imonn.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Japp kom igång idag i tid och fick till hela sidan idag så jag är klar med den. Skall ringa dem och höra mig för lite sedan kommer den nog upp till söndag hoppas jag. Det var fyra sidor att göra idag men det var nästan bara att limma idag så det blev klart. Men då satt jag ända till tre tiden innan jag var klar idag. Så ni kan förvänta er ny sida till söndag. Dock är det inte mycket som är nytt på den bara ny design det mesta. Så till söndag.

Jaha skulle fixa en grej idag men det sket sig gick inte som jag hoppades på men jag dånga ett mail till dem får vi se vad de säger om det. Så nu är det över för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: