fredag 6 juni 2014

Fredag 6/6-2014 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan igen somnade sent och vaknade sedan under natten fram till sex tiden så låg jag vaken till nio innan jag somnade igen. Men sov inte lång stund vaknade igen till tio tiden och kom ur sängen till elva, nä halv tolv. Fick inte i mig frukosten innan jag stack ner med tvätten jag tänkte jag ligger ett tag till så tar jag frukost sedan. Så sedan upp igen och fick i mig frukosten sedan till kvart i ett så stack jag ner och hände upp den. Så sedan till halv två så stack jag ut och köpte lite chips på ICA. På vägen hem så stannade jag upp och fick med mig sängkläderna upp och en duk. En granne var nere och skulle sätta igång med tvätten men hon trodde att hon hade från tolv till fyra men det hade jag. Så sedan upp och gjorde inte mycket idag efter detta, till kvart i fyra så stack jag ner och fick upp tvätten. Sedan gick jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft och såg mina serier. Sedan efter detta så hade jag ett par filmer med att se såg en men såg inte klart den gör det imonn. Så mer? Jo vann inte nått på lotto såg det igår hade hoppats på lite men intet fick jag. Men det är jag van vid så det är lugnt. Så mer? Jo jag ringde till webhotellet men det var ju söndag idag så de hade gått för dagen idag. Skall slå en signal imonn. Så är jag redo för söndagen sedan.

TRÄNING: Ja lite små seg i kroppen idag men det är lugnt imonn så kör jag storstretchen igen sedan till nästa lördag så skall jag testa axeln igen. Om det inte går så gör jag korta för jag tror det går bra att göra. Men vi får se hur det går med det sedan.

ROMAN: Ja då kör jag igen tills imonn hoppas på bra sömn bara så skall det nog gå. Skall göra träningsmaten med imonn och glömde att köpa till det idag så jag måste nog ut imonn iallafall.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja det sket sig idag men tills imonn så kör jag igen och tar igen det. Det är en fil som jag undrar över om den skall vara kvar eller inte. Men imonn så.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: