måndag 16 juni 2014

Måndag 16/6-2014 20:20

DAG: Japp till natten igen då ja och en skit kass natt vaknade ett otal gånger och varje gång jag vaknade så skulle jag hålla reda på lådor som skulle passa och jag hade ingen aning om hur det gick till. Så jag låg och funderade på detta istället för att sova. Men jag somnade korta stunder och varje gång jag vaknade var det samma sak. Så hela natten gick åt skogen idag. Kom ur sängen till halv tolv låg länge idag tänkte att jag blir lite piggare då. Så kom upp och fick i mig frukosten och så tänkte jag nä ligger till ett och det gjorde jag. Så till ett så var det lunch och så till två gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till tre. Efter detta så satte jag igång att sticka till träningen sedan hem igen och skulle då köra stretch men inte idag. Tappade sugen att göra idag så jag fixade middagen istället. Såg på en serie sedan family guy och fick i mig en kopp kaffe sedan. Så mer? En kass dag idag men sedan till romanen så gick det bra idag ändå trotts kass natt.

TRÄNING: Japp körde idag och idag tog det tid igen men jag snackade men en gammal jobbarkompis som hade haft det väldigt jobbig men trodde det bara var jag som hade det jobbigt men så var inte fallet.

ROMAN: Ja hela första timmen försvann idag men så till andra så kom jag igång och körde. Men tiden tog slut så jag hann inte med allt jag ville idag men det tar jag igen tills imonn.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Japp la upp lite i söndags men till nästa söndag skall jag spela spel har inte gjort det på jävla många år hoppas att det blir skoj. Annars på denna punkt så blir det inte mer förrän tills jag lägger upp statistiken i början av nästa månad. Och mer ändå till slutet av året kommer recept hoppas jag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: