söndag 8 juni 2014

Söndag 8/6-2014 20:03

DAG: Jaha ny blogg och ny hemsida idag så jag kör igång med en gång. Morgon och sov rätt okey inatt men vaknade ett antal gånger under morgonen. Men till elva och trettio så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så efter detta till ett och trettio så satte jag igång att dammsuga. Sedan så körde jag igång med hemsidan tog bort gamla och skulle lägga upp nya men det ville inte som jag ville men tillslut så kom den upp. Så sedan gjorde jag ett par uppdateringar och så ändrade jag bloggen till denna och de andra till nya nä inte google bloggen den är som den var men denna och wordpress bloggen gjorde jag om lite. Så mer? Jo jag fick ändra igen bloggen för jag hade tagit samma på två bloggar och då kan jag inte skilja dem åt. Men det ändrade jag och så var jag klar för dagen med detta. Jag är tacksam att ni maila mig om ni hittar en länk som inte går dit den skall. Ni kan gå in längst ner på sidan och klicka på webmaster@henrikporali.se och säga vilken länk det är. Jag tror att jag har kollat alla men jag kan ha missat någon. Så mer? Jo till tre tiden så gick jag igång med middagen, hade idag kotletter med pommes och såg filmen och en serie när jag åt. Så mer jo till sex tiden så fick jag i mig en mjukis och så satte jag mig och läste ur King ett par kapitel. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter maten. Så mer? Lite nytt är det inte det är samma som innan men på ett lite nytt sätt. Så mer? Skall se om jag inte kan få till lite bättre men jag lyckades inte med det innan så jag tvivlar på att jag kan nu. Så mer? En bra dag idag trotts lite små kass morgon. Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Kan då hoppas att jag får upp tempot lite så jag inte blir så sen som förra måndagen. Men det är många övningar och ben det är tungt att köra så vi får se.

ROMAN: Japp imonn så kör jag igen kan säga att det tar inte många sidor när jag kör men jag måste hitta info på det jag skriver med så jag får koppla upp mig och söka. Sist sökte jag på 476 det var det året som Rom försvann det var en german som besegrade dem. Så det tar tid med att hitta år som finns på internet med. Vi får se hur långt jag kommer imonn på två timmar.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja la upp idag och det ville sig inte jag fick fel IP adress och sedan så ville det inte alls men jag slog om och om igen och sedan så la jag till lösenordet igen så fungerade det och jag kunde lägga upp. Men jag gjorde ett fel så jag fick inte med ett par filer som jag  skulle ha måste ringa om det en dag. Jag fick inga felsidor alls och en annan fil som jag tror att jag måste ha. Men jag ringer en dag om det så hoppas jag att jag kan få till det ändå. Men den är uppe det är dock inte så mycket nytt på den mer än design och så har jag tagit bort ett par sidor och reklam.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: