måndag 9 juni 2014

Måndag 9/6-2014 20:09

DAG: Jaha natt igen och igår kunde jag inte somna som jag ville om det är ljuset eller värmen men igår gick det inte. Då tar jag ändå starktablett med men, så vaknade jag till natten med så till tio tiden så tänkte jag jag ligger kvar till elva tiden. Fick i mig frukosten och då var klockan tolv så jag la mig igen fram till ett då jag tog lunch. Så sedan från två till tre så körde jag och det gick så där idag. Men lite fick jag gjort ändå så. Så sedan till tre och trettio så stack jag till träningen. Tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Såg family guy när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe på detta. Så det var nog allt för idag jo jag vann inte nått på lotto heller men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Ja har fått fel på datorn med fick en blå skärm idag men hann inte se vad det var fick ett par dagar sedan en blå skärm med då var det något som jag inte riktigt visste vad. Men det kan vara en uppdatering som gör det från Microsoft. Så jag hoppas jag kan hitta vad det är så jag kan ta bort den sedan. Så mer?  Sedan har min IE kraschat med ett antal gånger det är nog också en uppdatering som ligger bakom detta. Men det händer inte så ofta så jag hoppas att en ny uppdatering kommer för detta kom för ett tag sedan. Så mer?

TRÄNING: Ja idag var jag t tid men kom på när jag kom hem att jag hade missat en övning idag. Men resten gick bra idag så jag hoppas få upp farten men tiden.

ROMAN: Ja kass natt så jag fick bara en timme idag och det gick trögt att köra idag hade svårt att komma på idag. Och jag kom till sidan 22 men jag hoppas att jag kan komma på mer när jag väl skriver ner det.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja idag så ringde jag till webbhotellet och de la på de filerna jag missade igår. Kan se att det inte är mycket till aktivitet på hemsidan nu lite mer hade jag trott. Men det är ju inte mycket nytt så.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: