onsdag 11 juni 2014

Onsdag 11/6-2014 20:25

DAG: Jaha har suttit med datorn idag från sju tiden och det vill sig inte idag men nu tror jag att den är okey igen. Så till natten och en kass morgon idag så kom inte upp ur sängen förrän till tolv idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:30 då jag var klar för dagen. Gick igång med middagen till halv fyra tiden hade idag korv och klyft idag och såg mina serier när jag åt. Så mer? Jo jag satte mig vid datorn och såg då att den inte somnade så jag pillade med detta ett tag och fick den bra igen. Men fick köra sårbarhetsskannern igen och då kom Windows uppdateringar och jag tog dem. Men jag glömde att det inte alls är bra att köra genom McAfee så datorn gillade inte detta och jag fick starta om ett otal gånger innan jag fick rätt på det igen. Så mer? Jo det är lotto idag och jag räknar med era tummar idag ni får veta på twitter idag om det gav nått. Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja det går illa trögt att köra nu kommer inte ur sängen för jag är trött. Men lite fick jag gjort ändå så okey idag då.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja det är inte många som kollar nya hemsidan men det är ju å andra sidan inte mycket nytt heller så. Såg idag att jag hade glömt top tio men jag har ingen som är på sidan så jag skiter i den på denna nya sidan.

Så inget mer att säga så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: