onsdag 18 juni 2014

Onsdag 18/6-2014 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan igen vaknade ett otal gånger under natten och så även till morgonen. Orkade inte upp till elva utan låg till tolv innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men det gick illa trögt idag men fick mina en och en halv timme iallafall tillslut. Då var klockan redan 14:30 och till tre tiden så stack jag ut och tog ut lite pengar sedan fick jag en meny till nya kina restaurangen och så fyllde jag på mitt kort så jag kan resa till fredag. Så sedan hem och så gick jag igång med middagen med en gång jag kom hem. Så hade idag karréer med ris idag för jag var sen det går snabbt att göra bara att koka ris så är det klart. Så såg mina serier idag när jag åt men sparade en tills söndag om jag hinner se då. Så har jag en film med att se. Så mer? Jo det är lotto idag och igår så skickade jag in min rad eller rader glömde det i söndags. Jag glömde också att kolla mina mail såg inte i söndags och inte måndag men igår såg jag alla. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn. Sedan blir det från Mölndal ett par dagar sedan kommer jag tillbaks hit igen. Så mer? Jo jag har fått stänga av min skrivare den har slut på bläck och varnar i ett om detta så jag stängde av den idag.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Då skall jag göra armhävningar hoppas jag så jag kommer igång med detta igen. Får se om jag orkar tio eller om jag gör sex till en början mer om detta imonn.

ROMAN: Ja seg natt och seg dag idag men tillslut så kom jag igång iallafall och jag fick lite gjort idag med så jag får ändå vara nöjd med detta efter kass natt.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja som jag sa så kommer inte mycket hända här nu jag kommer lägga upp den första uppdateringen till den förste blir då 3.0.1 på startsidan.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: