söndag 15 juni 2014

Söndag 15/6-2014 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag rätt små kasst kunde inte somna som jag ville utan låg rätt länge innan jag somnade. Sov sedan fram till sex tiden då jag var uppe på toaletten. Men somnade igen fram till tio tiden, men idag låg jag ända till tolv innan jag gick upp. Tänkte har inget mer än att dammsuga idag så jag kan ligga kvar idag. Så kom upp och fick i mig frukosten sedan satte jag igång med dammsugningen till ett tiden. Ja efter detta så hade jag då inget att göra så jag satte mig och spanade in hemsidan. Jag hittade ett par små uppdateringar som jag gjorde idag hade döpt statsidan fel så jag ändrade det idag. Så mer? Jo jag har spelat lite idag på facebook men annars så har jag inte gjort nått. En slö dag idag jo jag har packat väskan idag. Så till halv fyra tiden så gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg inte min serie idag utan såg en film som jag redan hade sett. Så jag har serien till en annan dag. Fick i mig en mjukis med och en kopp kaffe. Så satte jag mig och läste ur King idag igen har inte så långt kvar på den nu får se om jag kan köpa fortsättningen på flickan från ingenstans eller inte.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Så skall vi se om axeln håller imonn med jag hoppas detta så jag kan köra som jag brukar igen.

ROMAN: Ja vi håller tummarna för att jag sover bättre inatt så jag kan köra roman imonn. Vi hoppas på det.

MUSIK: Japp inget idag.

WEBB: Ja pillade lite med hemsidan idag och fick ett par grejor som jag fixade till men det var små grejor så jag la inte upp uppdatering på hemsidan. Kommer nog bara bli statistik som jag lägger upp. Men sedan skall jag också lägga upp nya recept så men det blir till slutet av året.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: