lördag 7 juni 2014

Lördag 7/6-2014 20:27

DAG: Jaha till natt igen då ja och sov rätt kasst inatt så i morse så låg jag till 20 över elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till två från halv ett. Så efter detta så fick jag sticka ut och köpa lite men jag köpte i närbutiken så jag slapp gå så långt. Sedan hem och gick igång med träningsmaten. Efter detta så skulle jag då ha kört storstretch men hoppade det idag var sen. Och jag glömde ringa idag till webhotellet så jag får göra det imonn innan jag lägger upp. Så gick igång med middagen hade idag hamburgare med klyft och såg min film idag när jag åt. Så en kaffe fick jag i mig innan jag satte mig och läste ur King ett par kapitel. Så mer? Jo morsan ringde och vi pratade ett tag så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då. Ses igen imonn.

TRÄNING: Ja ingen storstretch idag men det tar jag igen till nästa vecka. Efter detta så skall jag köra armhävningar så då måste jag köra även lördagar.

ROMAN: Ja körde mina en och en halvtimme idag och kom idag till sidan 18 det går långsamt fram sist var jag väl på 11 och en och en halvtimme senare så är jag på 18. Men det är mycket att lägga till så det kommer ta sin lilla tid. Och jag skriver inte ner jag tar historien i storhet och skriver sedan ner den i detalj.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja missade tiden idag igen men imonn så ringer jag med en gång så kommer jag ihåg det. Så blir det att ändra bloggarna med tills imonn. Så kommer ny sidan någon gång imonn runt ett två tiden tror jag.

Så det är lotto idag så vinner jag nått så ser ni detta på twitter idag eller imonn. Så nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: