måndag 23 juni 2014

Måndag 23/6-2014 20:09

DAG: Jaha natt igen och kunde inte somna som jag ville igår men jag somnade tillslut ändå och sov rätt okey fram till nio tiden då jag var uppe på toan. Sedan kom jag ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så satte jag igång med romanen, ja den jag skrev innan då som jag nu skall läsa och sedan skicka in. Körde den fram till ett sedan igen från två till tre. Så sedan till 15:30 så stack jag till träningen. Sedan hem och stretch och så middag på det. Såg lite annat men sedan family guy och en kopp kaffe på det sedan. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Jo jag laddade in en ljudboksläsare igår men den kraschade så den fick jag ta bort. Så laddade jag in en bok idag det var en gammal som jag skulle testa om det gick och det gick bra. Imonn så skall jag läsa in de två jag har så skall jag sedan lyssna på dessa när det passar. Ena är 8 CD den andra är 11 CD så vi får se vad jag tycker om dem båda är deckare eller polis vad det nu heter. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha körde idag och idag var jag lite snabbare men när jag kom hem så kom jag på att jag hade missat en övning. Så jag var inte snabbare ändå. Men det kommer gå fortare sedan iallafall så brukar det göra det. Så vi får se.

ROMAN: Ja har läst idag och hittat lite små fel som jag fixade till har kommit till sidan 51 och den ligger på 580 så det kommer ta 11,6 dagar att läsa den men då är det måndag och torsdag som är två timmar med så det kommer ta längre tid än detta. Än så länge så är det okey bättre än jag skrivit innan men bra nog för att tryckas? Tror inte det men vi får se kanske det lilla förlaget?

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja har inte mycket att göra här på denna punkt nu mer. Men kan meddela att det är rätt mycket fel nu på sidan men det är för att det gamla inte ännu är borta det kommer nog hänga med ett bra tag till. Får felmeddelande om detta från Google. Sedan kommer det inte bli mer än statistik som jag uppdaterar. Tills jag kör mat då kommer det nog en per månad hoppas jag.

Så inget mer att säga så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: