tisdag 10 juni 2014

Tisdag 10/6-2014 20:23

DAG: Jaha igår så kom det inte upp någon blogg på denna sidan jag fick hjälp att lägga upp det jag hade missat men då gjorde han nått och så kunde jag inte komma in på bloggen sedan. Ringde om det igår men gick inte att åtgärda igår men idag så var det som vanligt igen. Tack för det Binero support. Så och sidan hade kommit upp igår men det gick inte att komma in till den men idag så finns allt där. Jag passade på att ändra loggan med ja det heter nog inte logga men huvudet till det jag skulle ha haft på nya siten men det sket sig så jag la upp det här istället. Så till natten då och en jävligt kass natt inatt kunde inte somna som jag ville och när jag väl la mig så var grannarna uppe och de lät inte mycket men varje gång de lät så vaknade jag lite till och tillslut så var jag helt vaken. Men till nio tiden så sov jag en timme fram till tio så jag tänkte lite skall jag väl få gjort idag. Men det ville sig inte idag. Kom ur sängen till tolv tiden då hade jag som jag sa sovit i en timme. Fick i mig frukosten och skulle sedan köra igång med romanen och körde en stund men hade illa svårt att koncentrera mig så jag höll upp fram till ett tiden. Men då ringde morsan och pratade så efter det så var det kört kunde inte göra nått mer efter detta. Kan också meddela att jag skulle uppdatera backupen men efter att den hade raderat den gamla så skar den och inget alls installerades sedan. Men jag dånga ett mail om detta och till fyra tiden så fick jag det fixat med. Så nu är det bara den blåa skärmen som jag skall lista ut vad det är om den kommer igen. Så till fyra tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg mina serier när jag åt. Men som vanligt så flyttar de om dem så jag måste kolla varje vecka när den går för en var flyttad idag och en kom nästa vecka igen. Jävla skit när de lägger om tiden bara. Så mer? Nä jo jag satte mig och läste ur King idag när jag fick i mig mjukisen. Innan detta så hade jag fått i mig en kopp kaffe efter maten.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt idag men till lördag så skall jag testa armhävningar igen får vi se om axeln håller. Sedan om jag gör djupa eller inte djupa så skall jag gör till lördag iallafall.

ROMAN: Japp kass natt och jävligt lite sömn så jag kom inte långt idag. Men det tar jag igen imonn hoppas jag. Gjorde lite idag men tappade orken efter en liten stund idag.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja lite strul igår och idag men jag fick ändå bloggen att gå igång ja inte jag men de. Så såg jag att bloggen hade lagts upp även om jag inte kom in så jag fixade med det idag. Så sedan är tanken att jag lägger till lite mat på recept sidan och lägger till lite mer sidor på den sidan. Men det blir inte förrän till slutet på året.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: