onsdag 4 juni 2014

Onsdag 4/6-2014 20:15

DAG: Jaha natt igen då ja somnade rätt okey men vaknade sedan till nio tiden och somnade bara korta stycken sedan fram till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag inte gjorde mycket mer än väntade på att klockan skulle slå middag. Så till tre tiden så hade jag väntat nog och gick igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg mina serier när jag åt. Så sedan till sex tiden så fick jag i mig en mjukis och satte mig och läste ur King. Fick i mig en kopp kaffe med innan detta. Så sedan så packade jag väskan och så la jag mig på sängen fram till nu. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite, ni får se på twitter. Så mer? Ja imonn så är det träning igen så jag hoppas jag kan ha lite högre fart imonn. Och mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Vi får se om jag hinner med cykel imonn men jag hoppas att jag kan få upp lite bättre tempo med tiden.

ROMAN: Ja fick mina en och en halv timme idag och jag kom till sidan 11, 11? Ja men jag kom på mycket idag och jag hade tänkt att jag först skulle läsa den men jag gör samtidigt så det kommer ta längre tid. Annars så måste jag första läsa och sedan göra då tar det ännu längre tid. Så jag kommer på men skriver ner idén bra nu. Så går jag igenom hela på detta sätt så kommer jag igång med en gång. Sedan måste jag också som jag kom på idag skriva ner alla namn som är med om jag skall kunna berätta om dem så måste jag kunna alla namn med. Skall köra det imonn kom på det idag när jag var klar att jag måste ha med alla namn. Så imonn så är det två timmar så jag är redo att köra.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja idag just nu så kom jag på att länkarna var lite fel färg på så jag rättade till detta idag. Och nu är den klar för att lägga upp men till fredag så skall jag ringa då jag ändå gör tvätten så. Sedan till söndag så lägger jag upp, blir någon gång till tolv ett tiden skulle jag tro. Så kan nu spana lite och se att allt fungera som det skall, tror jag har kollat allt men det är många länkar att gå igenom.

Så inget mer idag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: