lördag 31 maj 2014

Lördag 31/5-2014 20:19

DAG: Jaha till natt och en kass sådan mina grannar vaknade till fyra tiden och sedan låg jag vaken och lyssnade på dem. Men någon gång så somnade jag om igen och sov sedan rätt kasst fram till tio tiden. Kom ur sängen till lite innan elva och fick i mig frukosten. Så till tolv gick jag igång med romanen körde den fram till 13:30 tiden då jag satte igång med träningsmiddagen. Efter detta så skulle jag då ha kört igång storstretchen men inte idag. Jag gick igång med middagen istället hade idag kotletter med pommes och pepparsås. Såg ingen serie idag fanns inget att se idag, så jag slö tittade på lite av varje idag. Fick i mig en mjukis idag till sex tiden och så satte jag mig och läste ur King 1963. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst idag men kanske lite. Ni får spana på twitter idag eller imonn annars till måndags bloggen om det inte gav nått. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn. Jo en sak till jag satt ute igår i solen men jag glömde att jag hade kortison men jag fick inga brännmärken iallafall men bra var det inte.

TRÄNING: Ja idag skulle jag då testa axeln igen och den höll inte men jag skall ta och vila den i två veckor till sedan får jag se igen.

ROMAN: Jaha fick min tid idag och det gick bra kom fram till sidan 472 så det kommer bli över 500 i denna med. Men jag måste stryka rätt mycket med som jag inte skall ha med men skall skriva ut den och sedan går jag på den.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Japp bättre sömn inatt hoppas jag på så skall jag nog hinna med lite imonn. Mer om detta imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: