måndag 19 maj 2014

Måndag 19/5-2014 20:25

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen vaknade ett antal gånger under natten och så till elva tiden så kom jag ur sängen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Sedan stack jag till träningen sedan hem och så stretch och så middag. Så mer? Jo jag har idag bestämt mig för att köpa nya klockan den som inte är gratis kommer gå på 200 nått sånt men då kan jag ha den på båda datorerna återkommer med länk till detta när jag köper. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto med det är ju som det brukar så. Mer? Ja mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag gick det bra men jag var illa sen idag dock fick jag vänta idag så det tar lite tid men har tappat tempot igen. Men var varmt idag och jag tog skinnjackan idag.

ROMAN: Japp körde idag och det gick bra har kommit till sidan 488 nu är det inte långt kvar att göra sedan skall den ligga en månad och så skall jag läsa sedan skickar jag in den. Det går framåt…

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Jahapp körde i söndags men kom bara igenom spotify sidan men jag får vara nöjd med detta efter kass natt. Så till söndag så kör jag mobilsidan tror inte jag hinner mer än denna då.

Så slut för idag och tack för idag jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: