torsdag 22 maj 2014

Torsdag 22/5-2014 20:21

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass natt igen kom ur sängen till elva tiden eller lite efter idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen körde den idag fram till 15:00 och hade då kommit till sidan 98. Så efter detta var det inte mycket som hände innan jag stack till träningen. Så tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Fick i mig en kopp kaffe med innan jag gick igång med detta. Så mer? Ja vann inte på jokern såg jag igår men kanske lite på lotto ni får veta idag på twitter om det gav något. Så mer? Jo imonn är det tvätt och så skall jag ut och handla lite sedan är det inte mer. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn. Kort blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja idag så gick jag ner på magen för jag gör dem inte som jag skall så jag skall gå ner till 15 och göra dem rätt. Till nästa vecka skall jag höja upp igen men då skall jag gå ner på magen så jag gör dem rätt. Men träningen gick bra idag annars.

ROMAN: Ja idag är det officiell dag för början på nya romanen körde igång idag och det gick bra men jag måste ut och köpa papper till nästa vecka tog slut när jag tyckte den förra.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja skall ha besök till söndag så jag hoppas att jag kommer upp i tid. Men jag kan nog köra till tre tiden nått sånt iallafall.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: