onsdag 14 maj 2014

Onsdag 14/5-2014 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen sov dåligt och vaknade ett otal gånger under natten. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen, körde den idag fram till 13:30 då jag stack ut och handlade lite. Ja klockan var nog två innan jag kom iväg köpte lite smått idag och sedan hem igen. Jag körde igång musikdatorn för att den skulle uppdatera såg igår att det kom till denna datorn så jag gjorde uppdatering idag på musikdatorn med. Så efter detta så gjorde jag inte så mycket mer. Och när klockan slog tre så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med klyft och såg min serier idag när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och en mjukis. Och så satte jag mig och läste klart flickan från ingenstans. Nu måste jag köpa fortsättningen med så jag vet hur det går med dem. Men den finns inte som pocket ännu så jag får vänta med det. Så mer? Jo det är lotto idag med de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får se tills imonn på twitter om det gav nått. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan tills imonn och är redo för att köra igen. Så hoppas vi att när jag testar igen med axeln så håller den. Ni får veta tills lördag hoppas jag.

ROMAN: Ja körde mina en och en halvtimme idag och det gick okey men jag har svårt för att koncentrera mig.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja som jag sa så blir det spotify sidan och sedan mobil och där är mycket att göra på mobil sidan. Men mer om detta tills imonn.

Så dagen är till ända snart och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: