tisdag 27 maj 2014

Tisdag 27/5-2014 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan inatt vaknade redan till sex idag och låg sedan vaken till nio då jag somnade kort igen. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan tog det sin lilla tid innan jag kom iväg till ICA idag. Klockan var redan ett när jag stack fick i första rundan kött och andra allt annat köpte för 1600 idag och fick över lite. Så har jag då 1000 kvar och leva på fram till den 25è, så det blir hårt igen. Men det är jag van vid så det är lugnt. Så mer? Jo efter att jag hade handlat och packat in allt i frysen så gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och stripes och såg mina serier dock så sparade jag en tills imonn. Så mer? Ja satte mig efter middagen och tog en kopp kaffe och läste ur King ett par kapitel idag. Så mer? En rätt kass dag idag men jag fick allt gjort som jag skulle göra så okey då. Imonn skall jag ut en sväng och sedan skall jag kanske köpa lite till datorn men vi får se.

TRÄNING: Ja körde igår och körde då riktigt som jag skall göra det tog tid och jag blev sen men har lite träningsvärk idag så jag vet att jag gjorde rätt när jag skärpte mig. Skall köra till torsdag med sedan skall jag höja och rotera övningarna. Till nästa vecka.

ROMAN: Ja blir kort vecka denna vecka till imonn går bort sedan torsdag träning och så fredag går bort men till lördag kör jag igen.

MUSIK: Ja inget idag men jag hopas kunna köra lite här sedan skall gå kurs gånger två innan jag kan köra igen. Om jag inte kör lite trummor en dag vill säga.

WEBB: Ja söndag igen då ja så skall jag se hur mycket jag hinner med vi hoppas jag kan få till ett par sidor iallafall.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: