lördag 24 maj 2014

Lördag 24/5-2014 20:26

DAG: Jaha natt igen och hade illa svårt att somna igår tänkte på nya romanen och somnade illa sent igår. Vaknade sedan redan till åtta tiden och kom ur sängen till tio tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag satte igång att laga träningsmaten. Efter detta till två tiden så gick jag igång med storstretchen. Så efter denna så var det middag, idag hade jag karréer med stripes och såg min serie när jag åt. Så fick sedan i mig en kopp kaffe och satte mig och läste ur King ett tag fram till sju tiden. Så mer? Jo det är eurojackpot idag ja det var igår men de ringde inte så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter idag om det gav nått sedan är det lotto med idag så kanske jag får ett samtal från dem med. Ni får veta på twitter om jag fick nått. Så mer? Halv kass dag idag men det började med en kass natt så och det är värmen gillar inte den när jag skall sova. Så mer? Imonn skall jag betala räkningarna och så hoppas jag att jag får över till nytt klock program till denna och musikdatorn med. Vi får se tills imonn.

TRÄNING: Ja idag kan jag inte klaga på att var varm det var jag idag men gick så där idag lite seg ändå idag. Men jag fick det gjort så okey då.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra lite segt var det men jag fick upp farten sedan. Så har kommit till sidan 200 så jag gör 100 sidor på en dag skall komma upp till femhundra tror jag startade på 383. Men eftersom jag skriver utan att lägga talrader så blir det mer när jag sedan fixar till texten. Jag skriver i ett enda stycke allt som jag sedan fixar till.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja vi får se vad som händer imonn då hoppa jag hinner med mobil imonn men vi får se hur det går med det. Mer om detta imonn.

Så såg idag en film inte en serie som jag sa ovan en gammal men se värd och sparade den gjorde jag med. Så nog för idag och tack för idag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: