måndag 26 maj 2014

Måndag 26/5-2014 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja och sov rätt okey inatt men vaknade tidigt igen men som jag sa så är det värmen. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Satt idag fram till ett sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen sedan hem och stretch och så middag på det. Idag smakade det inte gott så jag får göra något till nästa vecka som förhoppningsvis är godare. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så. Och mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn då jag skall ut och handla hela dagen.

TRÄNING: Ja körde idag och idag så gick jag in lite mer för att hålla 2-4 men det tog en evig tid idag så jag hann bara cykla i tio minuter idag. Illa sen idag men det var mycket folk med idag så det var upptaget mycket.

ROMAN: Ja körde idag och kom till sidan 337 har inte sett hur långt det är nu men kommer nog bli lite över 500 tror jag.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja till söndag så skall jag göra fyra sidor till men vet inte om jag hinner med det till söndag kanske tar lite längre tid ändå.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: