måndag 5 maj 2014

Måndag 5/5-2014 20:35

DAG: Jaha en rätt bra natt inatt sov okey fram till tio tiden kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten. Sedan satte jag igång med romanen körde den idag fram till 15:00 då jag pillade lite med datorn och sedan stack jag till träningen. Så tränade sedan hem och så stretch och så middag. Såg serier och så satt jag alldeles för länge idag innan jag fick i mig min kopp kaffe. Så jag blev sen för jag kollade lite på office de har sagt att man inte kan lägga till outlook till mail om man inte har office 365 för företag. Om jag byter dator så kan jag sedan inte lägga till då måste jag byta office med? Jag skall kolla på detta en dag lite mer men nu till dagen. Så fick i mig kaffet och så är jag här. En bra dag idag men jag hade lite svårt att komma igång med romanen idag. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och var lite sen idag men jag fick inte ont i axeln så jag hoppas att det läker med tiden.

ROMAN: Ja har svårt att fokusera men tillslut så kom jag igång idag och det gick rätt bra ändå.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja till söndag så skall jag lägga till musiken och sedan är det spotify sidan om jag skall göra och den kommer inte bli det samma nu för de har ändrat rätt mycket på den och inga radiokanaler kör mest spelade längre.

Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så. Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: