lördag 3 maj 2014

Lördag 3/5-2014 20:38

DAG: Jaha idag är jag sen men jag pillade lite med webprogrammet som jag kommer köpa efter att jag inte längre kan använda det jag har. Kommer gå på 160/månad och kommer från adobe. Så nu till natten och igen rätt okey natt men jag somnade inte som jag ville igår. Låg länge men sov sedan rätt bra dock så vaknade jag ett antal gånger under morgonen. Så kom upp till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 och så gick jag igång med träningsmaten. Efter detta så satte jag igång med storstretchen och sedan var det middag. Hade idag korv och mos och fick inte ner allt idag tappade aptiten helt när jag kom till hälften ungefär fick inte mer allt idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så la jag mig sedan. Har nu sovit rätt bra men det tar tid att få igen tappad sömn måste sova bra ett par dagar så kommer jag nog igång. Så mer? Jo det är lotto idag och jag hoppas på lite idag ni får spana på twitter om det gav nått. Jo så är det eurojackpot med kom inget mail igår men kommer idag så jag har två chanser idag. Så mer? Jo jag såg en film idag när jag åt war nått Z med Brad Pitt den var väl okey så jag sparade den i skräck mappen. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja fick till ett pass idag tillslut har inte kört på ett bra tag nu men sov okey inatt så jag körde idag. Och det gick bra idag, men som vanligt lite segt som det brukar på lördagar.

ROMAN: Jo idag eller igår så glömde jag att köra skannern så jag körde den idag. Men innan detta så skrev jag i en och en halv timme. Men det är trögt.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja idag så tittade jag på vad jag skall ta efter jag inte längre kan köra mitt webprogram och det kommer bli Adobe muse tror jag är det bästa alternativet och då kommer jag undan med 160 i månaden med. Finns inte nått annat att köpa nu på marknaden. Så imonn så skall jag köra hemsidan igen och då blir det musik och så skall jag lägga till knappar. Vi får se hur det går då.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: