onsdag 28 maj 2014

Onsdag 28/5-2014 20:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan igen. Vaknade tidigt idag och låg kvar ända till tolv innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så stack jag till frisören men det gick inte idag hon hade fullt upp så jag får gå till nästa vecka. Så stack till bokhandeln och köpte papper rätt billigt idag gick på 345 brukar ligga på ca 500 innan. Sedan släpade jag hem detta och så satte jag mig och körde igång med romanen. Så efter detta så gick jag igång med middagen då var klockan runt fyra tiden. Idag hade jag köttfärssås och spagetti. Såg mins serier när jag åt och på detta fick jag i mig en mjukis och en kopp kaffe. Och så satte jag mig och läste ur King ett par kapitel blev det idag. Så mer? Jo jag är sen idag men jag laddade hem ett tillägg till IE men det fungerade inte som jag trodde. Men jag drog ett mail om det får vi se vad de säger om det. Så mer? Jo det är lotto idag så ni får spana på twitter idag om det gav nått. Skulle sitta gott med en 20000 så hade jag till musiken och kanske lite till. Men som jag sa så får ni se på twitter om jag fick nått eller imonn på samma och tillslut på bloggen om det inte gav nått på fredag. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Då hoppas jag att jag kan hålla lite högre tempo men vi får se. Så skall jag upp till halv elva imonn för det är kort dag på gymmet så jag får sticka till tolv redan imonn.

ROMAN: Ja klippningen gick åt skogen idag så jag satte mig och körde en timme idag så jag fick nått gjort idag med. Kom till sidan 375 idag.

MUSIK: Ja inget idag, men om jag vinner så kommer det desto mer.

WEBB: Ja till söndag köra jag igen.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: