torsdag 29 maj 2014

Torsdag 29/5-2014 20:18

DAG: Jaha till natt och en kass sådan igen sov inte bra och till sex tiden så vaknade jag och låg sedan vaken fram till 10:30 då jag skulle upp. Fick i mig frukosten och så stack jag till träningen till tolv tiden. Tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Idag smakade det rätt gott men jag bytte ut pastan idag. Så sedan en kopp kaffe och så till sex tiden en mjukis idag med. Så jag fick inget samtal igår heller så ingen storvinst men kanske lite. Ja på lotto alltså vi får se. Så mer? En lite trött dag idag men det brukar det bli om jag måste upp tidigt så. Ja mer? Jo jag satte mig och läste idag ur King ett par kapitel blev det idag. Så mer? Imonn skall jag ut ett tag och sedan hem igen skall ta imonn att göra de nya schemat till träningen imonn. Så mer? Jo en serie som skulle ha kommit igår kom inte alls. Om de hoppade en dag eller vad jag vet inte vad som har hänt men den kom inte. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn igen.

TRÄNING: Jaha körde idag och idag trodde jag att jag hade bättre tempo men jag glömde två övningar idag. Men jag har gått igenom höjningen och skall tills imonn skriva ner den på papper.

ROMAN: Ja har ett par dagars uppehåll nu men till lördag så kör jag igen.

MUSIK: Ja vi hoppas på lite vinst så skall jag nog få till sång kurs och pianokurs. Det går nog som vanligt skulle jag tro.

WEBB: Ja jag kör till söndag så skall jag göra fyra sidor till tror jag att det är. Sedan måste jag ringa och höra vad som skall var kvar innan jag lägger upp den.

Så idag har det varit en ovanlig dag men på det hela en bra dag idag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: