tisdag 13 maj 2014

Tisdag 13/5-2014 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen vaknade ett otal gånger under natten men sov okey på morgonen. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30 då jag stack till att rösta. Jag tänkte först ta vagnen men så tänkte jag en hållplats för det, nej. Så jag gick dit och röstade sedan gick jag till Tempo butiken och handlade det var dyrt där jag köpte för 210 det var mer än jag tog ut idag. Så sedan gick jag hem och gjorde inte så mycket idag. Jo jag installerade nya winzip på musikdatorn men efter detta så hade jag inte mycket fart idag. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris och såg mina serier idag när jag åt. Men jag sparade en tills imonn. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ur flickan från ingenstans har nästan kommit tillslutet i den idag. Så mer? Jo jag såg idag att jag hade fått två trisslotter som jag skall skrapa idag. Om det ger nått så ser ni detta på twitter idag. Så mer? Regn idag hela dan men jag hade paraply så det gick bra idag trotts regn. Så mer? Ja kommer jag inte få pengar till nästa vecka så får jag göra om planen. Och med störta sannolikhet så vinner jag inte nått. Men det är lätt att ändra planen så det är lugnt.

TRÄNING: Ja hoppas att jag kan till nästa vecka köra armhävningar igen. Men då sex som start jag hoppas att den håller bara. Vi får se till söndag tänkte jag små testa lite och känna efter vi hoppas på det bästa.

ROMAN: Ja idag fick jag mina en och en halvtimme och jag har kommit till sidan 436 så det är nog en 65 sidor kvar eller mer. Men det går framåt och det är bra.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Japp kör till söndag så får vi se hur långt jag kommer då. Är rätt jobbigt just nu men lite bättre kommer det bli sedan när jag är klar med spotify och mobil.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: