fredag 2 maj 2014

Fredag 2/5-2014 20:13

DAG: Jaha natt igen då och inatt sov jag bra men då har jag inte sovit på tre dagar heller så. Somnade innan jag skulle igår när jag la mig och till ett så somnade jag med en gång. Sov sedan så där under natten och till tio tiden så vaknade jag till kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, körde den idag fram till 13:30. Då jag stack till ICA för att handla lite köpte för lite över 100 så jag fick ta tandläkar pengarna idag nu är de slut men jag hoppas jag kan få ihop igen innan jag skall dit igen. Så sedan hem och gjorde inte mycket sedan tills det var middag idag hade jag korv och klyft och ketchup. Såg en serie men den hade slutat så jag såg en annan som inte var slut skall kolla upp detta idag. Så mer? Kommer nog inte mer denna säsong men kommer igen till nästa år hoppas jag. Så mer? En rätt bra natt men ändå lite små kass dag har haft illa svårt att fokusera idag. Men tillslut så gick jag igång ändå men det var svår startat idag.

TRÄNING: Ja hoppas jag sover bättre inatt så jag kan köra imonn är ett tag sedan jag körde nu så imonn så skall jag köra.

ROMAN: Ja gick trögt att komma igång igen och sedan hålla farten men det gick ändå lite bättre sedan jag väl körde igång. Men jag kör imonn igen.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja musik vi får se hur det går med det bra hoppa jag men jag har mina misstankar.

Så satt idag så även igår och läste idag ur flickan från ingenstans nu har den kommit igång igen så det händer lite igen. Nä inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: