söndag 4 maj 2014

Söndag 4/5-2014 20:22

DAG: Jaha till natt igen och sov så där under natten men vaknade tidigt idag redan till sex tiden så slog jag upp mina blå. Låg sedan och somnade en kort stund ca tio minuter. Sedan låg jag vaken och kunde inte somna om igen kom ur sängen till nio tiden och pillade lite med datorn. Sedan la jag mig igen men somnade inte mer idag. Till tio tiden så kom jag upp och fick frukosten i mig så till tolv så gick jag igång med dammsugningen. Efter detta så satte jag igång med hemsidan. Kör den fram till 14:30 tiden. Så efter detta så gömde jag sätt igång ugnen så jag satt och pillade med datorn och så när jag var klar så var inte ugnen varm. Så jag kom igång med middagen sent idag runt fyra tiden. Hade idag kotletter med pommes och såg min serie när jag åt detta. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så en mjukis till sju tiden. Då satte jag mig och läste ur flickan från ingenstans ett tag med. Så sedan la jag mig på sängen och nu är jag här. Men en bra dag idag trotts lite kass natt och så fick jag till hemsidan tillslut ändå den ville inte som jag ville idag. Men mer om detta nedan. Så mer? Jo lotto ni får spana på twitter idag om jag vann nått annars blir det imonn på bloggen om det som vanligt inte gav nått.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Vi får se hur axeln mår imonn efter träningen men jag tror att den håller på att bli bra. Men så kör jag imonn och då skall vi se om den håller för detta. Men mer om detta imonn.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen mina två timmar hoppas jag, om jag sover vill säga.

MUSIK: Ja har suttit och pillat lite med spotify lite idag annars inget på denna punkt.

WEBB: Idag gick det så där men sedan fick jag till det ändå. Jag la på ny meny men den la sig till vänster och hela sidan vred sig och jag hade ingen aning om varför. Så jag fick lägga den till höger det fanns inte mitten som jag hade hoppats på. Och då la den sig till höger och menyn som låg till höger la sig till vänster om denna. Det blir inte så snyggt men det ser ändå okey ut och jag kan inte fixa till det ändå. Så kollade jag i IE6 där la sig allt till vänster i IE7 la sig en till vänster och en till höger. Men kan jag inte testa idag eller alls men det ser ändå okey ut så och jag kan inte fixa till det ändå så. Så men jag hann inte lägga till musik idag det tog en evig tid att få det rätt. Så skall köra det till nästa söndag och sedan blir det spotify sidan efter detta.

Så nog för idag säger jag och så lägger jag till Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: