fredag 16 maj 2014

Fredag 16/5-2014 20:18

DAG: Jaha till natt igen och en rätt kass sådan inatt igen. Hade svårt att somna igår och sov sedan små kasst hela natten fram till elva tiden. Kom ur sängen till lite efter elva och fick i mig frukosten. Efter detta så startade jag Word och skulle gå igång med romanen. Men så kom jag på att min klocka inte är som den skall så jag kollade efter ny och hittade en som var gratis och så laddade jag ner den och fick bort den gamla. Så skall köpa en annan från samma ställe men har inte råd just nu. Så jag kör den som är gratis ett tag den fungerar jag har testat den. Den heter http://freealarmclocksoftware.com/ och finns till alla Windows. Så sedan gick jag igång med romanen men hade illa svårt idag att fokusera idag. Men jag fick ändå en timme idag och det får jag vara nöjd med. Så har surfat på hemnet idag med och hittat en ny lägenhet till mig men den är rätt dyr. Så mer? Jo jag vann inte nått i onsdags men idag är det eurojackpot så tummarna tack. Så mer?  Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha körde igår och det gick bra även om jag var lite sen igår. Så imonn är det storstretchen som gäller så kanske jag testar axeln med vi får se.

ROMAN: Ja seg morgon idag men jag kom ändå igång tillslut idag och fick en timme och det är jag nöjd med. Imonn så kör jag en och en halv hoppas jag har kommit till sidan 459 nu.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja som jag har sagt ett antal gånger nu så hoppas jag på bra natt till söndag så skall jag nog få till det.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: