måndag 12 maj 2014

Måndag 12/5-2014 20:11

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass natt igen sov illa under natten och vaknade ett par gånger. Kom upp till elva tiden idag och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Efter detta så var det träning för mig och till 15:30 så stack jag dit sedan hem och stretch och så middag. Såg Jaime Oliver laga mat på 15 minuter sedan såg jag family guy och så en kopp kaffe på det. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller ja i lördags var det men såg det igår. Men till denna veckan då kommer det smälla till det känner jag på mig, eller hur? Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Mini blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja träningen gick bra men jag var sen idag slöar för mycket när jag kör. Men jag tror att vilan av axeln kommer gå bra känns bra nu iallafall.

ROMAN: Ja körde idag igen och det gick bra även om  jag har lite svårt att koncentrera mig. Har kommit till sidan 425 har en 75 nått sånt kvar nu.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja till söndag skall jag göra resten av spotify sidan sedan är det mobil kvar den kommer ta tid den med. Med alla extra knappar att göra så.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: