onsdag 21 maj 2014

Onsdag 21/5-2014 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja och en små kass natt igen men idag kom jag upp till elva tiden. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen, körde den idag till 13:40 tiden då jag var klar för idag och så skrev jag ut. Sedan så var jag nere med soporna och så upp igen. Efter detta så gjorde jag inte mycket utan pillade lite med datorn och såg då att jag hade fått ett mail nä ett sms på min mobila enhet och kollade upp detta. Så efter detta så fick jag igång middagen hade idag kotletter med stripes och såg min serie när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och en mjukis idag. Så efter detta så satte jag mig och läste ur King ett par kapitel. Sedan så la jag mig och nu är jag här. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn jo det är lotto idag och jag kommer lägga upp på twitter om det gav nått idag. Annars blir det till imonn på twitter om det gav lite eller så till fredag om det inte gav nått, då på bloggen. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag har jag packat väskan och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja idag så hände det jag blev klar med allt idag och skrev sedan ut först på 20 sidor i taget och sedan resten när jag kom till 80 då tog gamla tonern slut och jag satte i ny. Så nu skall den ligga i en månad sedan skickar jag in den. Skall imonn gå på trean och den skall jag skriva annorlunda hoppas jag. Mer om detta imonn, dock så måste jag sätta texten rätt innan det kommer ta ett par veckor tror jag. Men sedan kör jag igång med den.

MUSIK: Inget idag.

WEBB: Jaha till söndag så kör jag igen sedan får jag besök till tre tiden så jag hoppas jag kommer upp i tid. Mer om detta till söndag.

Så inget mer att rapportera idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: