tisdag 6 maj 2014

Tisdag 6/5-2014 20:19

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt men vaknade tidigt idag. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan satte jag igång med romanen fram till 13:30. Då efter detta så stack jag till ICA för att handla lite tog ut 200 för detta idag. Och gjorde av med 207 så jag fick ta lite mer idag, inte bra men nu har jag för ett par dagar framåt så. Så sedan hem och satte mig och spanade på outlook idag och såg då att man visst kan ha hotmail där. Jag har för mig att jag läste detta i en tidning om att det inte längre gick. Så mer? Jo till fyra så kom jag på att jag inte hade satt igång ugnen så jag gjorde detta och fixade sedan middagen. Hade idag karréer med stripes och såg mina serier idag men sparade ett par tills imonn. Så mer? Ja en okey dag idag men lite trögt på romanen ändå har jag och jag vet inte varför det är så. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses imonn.

TRÄNING: Ja det jag sa igår om att jag inte fick ont var inte riktigt rätt lite ont har jag idag. Och det innebär att jag gör något fel när jag kör bröst. Men jag känner inte av det då kommer sedan. Vi får se om jag kan rätta till detta till nästa vecka hoppas jag, dock så vet jag inte hur ännu.

ROMAN: Ja körde idag mina en och en halvtimme men det går trögt att köra har inte riktigt lust med det så det skall bli bra att köra annat nu ett tag. Ja inte än men när jag är klar så kör jag nytt så hinner jag glömma denna som jag nu kör.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Japp skall köra igen till söndag som jag nu har sagt ett otal gånger och även idag. Men jag skall se om jag hinner med mer än musik och spotify till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: