tisdag 20 maj 2014

Tisdag 20/5-2014 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja och en små kass natt igen men jag kom ändå upp till elva tiden idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, nu är det inte långt kvar på den. Så till 13:30 tiden så la jag ner för dagen och stack till ICA då var klockan runt två tiden. Köpte för 200 och sedan hem igen och ringde morsan. Jag tog bort IE och la till firefox istället för den inte skyddas mer så tog jag firefox istället. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag kotletter och klyft och såg min serie idag när jag åt sparade en tills imonn. Så mer? Jo efter detta så tog jag idag ingen mjukis hade inte ork att göra idag. Men en kopp kaffe blev det iallafall. Så mer? Ja mer? Japp kommer inte på mer idag jo jag läste ur King idag igen ett par kapitel blev det idag igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses imonn.

TRÄNING: Ja vilar jag en vecka till efter denna så hoppas jag att axeln håller då. Eller så har jag förvärrat skadan vi hoppas inte på det.

ROMAN: Ja har kommit till sidan 497 idag och har en tio kvar sedan kommer jag skriva ut 20 sidor i taget för tonen är slut så jag kör på den tills den ger upp. Då tar jag 20 och ser om det går efter att den ger upp så får jag in den nya och kör resten.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Jaha skall göra lite annat tills söndag denna veckan men jag tror jag hinner med lite ändå. Ni får veta mer till söndag om detta.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: