torsdag 8 maj 2014

Torsdag 8/5-2014 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass natt inatt vaknade ett otal gånger och så även på morgonen. Men somnade om ett par gånger ändå. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den till ett sedan från två till tre. Ett var det lunch och sedan så stack jag till 15:30 tiden till träningen. Så tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Så mer? Ja mer fick inget på lotto iallafall lite på jokern men kanske lite ni får spana på twitter idag om jag fick nått. Så mer? Mini blogg idag tror jag visst men har inte hänt mycket idag heller. Mer? Jo jag fick mitt röstkort skall till söndag ut och rösta tror jag om jag hinner skall se om jag är klar till tre tiden så hinner jag ut och rösta på söndag annars kan jag ta det till en annan dag nästa vecka går hela veckan att göra det. Men hinner jag så kör jag på söndag om jag inte kör en dag i veckan efter romanen.

TRÄNING: Ja allt gick bra idag nä när jag skulle få på mig mina skor så gjorde det ont i axeln hoppas att det inte var så illa. Vi får se hur det går med det sedan, tänkte köra till måndag igen då hoppas jag att den är vilad och redo för att köra igen.

ROMAN: Japp fick mina en och en halv timme idag och det gick rätt bra. Men lite segt är det och jag vet inte varför det är så. Men det kan tänkas att jag är trött på det nu och vill göra annat.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Japp som jag sa igår så skall jag ut och rösta men jag kanske gör det en annan dag så jag hinner lite på söndag. Är inte så mycket kvar nu…

Japp säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: