torsdag 1 maj 2014

Torsdag 1/5-2014 20:14

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass natt grannarna hade fest så jag hoppades att det skulle ge upp till elva tiden och det gjorde det men jag somnade ändå inte. Låg länge och så satte de igång att prata och då vaknade jag helt och låg ännu längre men tillslut så somnade jag och sov illa fram till lite innan tio tiden. Kom ur sängen till lite innan halv elva och fick i mig frukosten. Så då satte grannen igång stereon och någon satte igång att dunka på en dörr. Jag tänkte se ur men gjorde inte detta men jag vet inte vad det var men hörde lite idag och det var någon som var missnöjd med att grannen spelade musik. Så fick i mig frukosten och så stack jag sedan till träningen då var klockan runt tolv. Tränade och det gick inte alls bra idag sedan hem och la ner stretchen och gick igång med middagen. Som idag smakade illa så jag åt inte upp allt idag en kass dag idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och nu är jag här. En kass dag som jag sa och som vanligt så börjar den alltid med en kass natt så även inatt. Ja mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo lotto vann inte på jokern men kanske lite på lotto. Ni får spana på twitter idag.

TRÄNING: Ja träning jag körde idag men inte mycket gick bra idag. Men efter så kass natt så är det inte mycket som blir bra. Skippade magövningarna idag och sedan stretchen med hade inte lust idag.

ROMAN: Ja inget idag som är på grund av tidigt träning men imonn så kör jag igen så hoppas vi på bra sömn bara.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja idag så lag jag upp statistik för hemsidan för April 2014. På båda siterna innan jag gick igång med middagen. Men till söndag så kör jag igen får se hur det går är lite orolig för detta.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: