torsdag 15 maj 2014

Torsdag 15/5-2014 20:12

DAG: Jaha natt igen då ja en rätt små kass natt igen kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen fram till ett sedan igen från två till tre. Så sedan till 15:30 så stack jag till träningen och körde sedan hem och stretch och så middag på det. Så såg på Jamie Oliver fram till sju sedan på family guy fram till 19:30. Då jag fick i mig en kopp kaffe och så nu är jag här. Så mer? Jo kanske fick jag lite på lotto igår såg igår redan att jag inte hade fått nått på jokern men kanske på lotto ni får spana på twitter idag. Eller så imonn på bloggen om det inte gav nått som vanligt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har slöat till nu är sen på cykeln och gör inte som jag skall men jag orkar inte nu. Hoppas jag kan få till lite mer uthållighet med tiden. Men det gick bra ändå idag.

ROMAN: Japp har kommit till sidan 455 nu och jag sa för ett tag sedan att jag hade skrivit 60 sidor nä det var 50 sidor till just nu. Jag räknade fel men vi får se hur många det blir när jag är klar.

MUSIK: Japp inget idag.

WEBB: Ja hoppas jag sover lite bättre och kommer upp i tid till söndag så jag hinner med det jag skall. Som är spotify och mobil men jag tror inte jag hinner med båda till söndag men spotify hoppas jag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: