söndag 18 maj 2014

Söndag 18/5-2014 20:19

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan igen vaknade ett otal gånger när mina grannar var uppe och igång. Så kass natt igen kom till sans till elva tiden men låg kvar till tolv innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så körde jag igång med dammsugningen. Efter denna så gick jag igång med hemsidan. Körde den idag fram till 15:00 eller om det var 14:30 såg inte på klockan så noga idag. Men till 15:30 så gick jag igång med middagen hade fiskpinnar idag med potpäror och majonnäs. Såg en serier när jag åt och efter detta så satte jag mig och läste ur ja vad heter den då. Det är King och den heter 22/11 1963 har inte kommit så långt ännu på den men den ser bra ut tycker jag. Så efter detta så gjorde jag inte mycket utan slöade bara fram tills nu. Så mer? Jo jag fick inget mail om lotto igår så kanske idag så har jag vunnit lite. Ni får veta på twitter om det gav nått en 20000 skulle sitta gott. Så mer? En kass dag idag men fick ändå gjort hemsidan så jag får vara nöjd med detta.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja har kommit till sidan 469 och det är lite över 500 så en bit kvar ännu men tills imonn så kör jag igen. Mina två timmar då som vanligt.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja dagen började inte bra idag men jag fick gjort det jag skulle iallafall. Jag blev klar med spotify sidan och började med mobil sidan lite smått. Så en bra dag idag på denna punkt iallafall. Så kör jag mobil sidan till söndag igen.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: