söndag 11 maj 2014

Söndag 11/5-2014 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen vaknade tidigt och kunde sedan inte somna om igen. Så seg var jag också så jag låg ända till tolv innan jag gick upp ur sängen. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga. Efter detta så gick jag igång med hemsidan idag körde jag fram till 15:00 innan jag fick nog. Så efter detta så gick jag igång med middagen till halv fyra tiden. Hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt. När detta var över så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig igen och kollade lite på hemsidan. Såg då att jag hade glömt lite så jag fixade till detta och så var klockan sex. Så jag satte mig och läste fram till 19:30 idag satt länge idag. Det är inte så långt kvar nu på flickan från ingenstans. Så mer? Jo det är lotto igår så vi skall se idag om jag vann nått. Ni får veta på twitter om jag fick lite eller inte, om inte så får ni veta det imonn på bloggen. Så mer? Min dator klockan försvann igen ja inställningarna jag får upp ett meddelade att databasen är kass och så försvinner allt inställt och jag måste ställa om igen. Tänkte gå upp på supporten men den ligger nere så det sket sig. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp väskan är packad och jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Japp imonn så kör jag igen har inte så långt kvar nu en 100 sidor nått sånt. Sedan skall jag gå på nästa känner för att göra slut på denna snart. Men det tar den tid det tar.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja idag körde jag även att jag idag var illa sen upp ur sängen men sov inte bra så. Jag gjorde musiksidan och så körde jag igång med spotify sidan men hann inte med allt idag. Det var mer jobb än vad jag mindes för det är länge sedan jag gjorde det på spotify sidan. Jag kom nog hälften idag så jag kör till söndag igen då hoppas jag bli klar med den sidan. Sedan är det inte så mycket kvar jag har mobil webb och optimerad för så skall jag lägga till höger menyn med tre sidor och så kakor sidan med sedan är jag klar. Men det kommer nog ta ett par månader innan jag är klar.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: