onsdag 7 maj 2014

Onsdag 7/5-2014 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan inatt. Kunde inte somna som jag ville igår utan låg rätt länge innan jag tillslut somnade. Sov rätt små kasst under natten och till morgonen så kom jag inte ur sängen förrän till efter tolv. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:30 då jag slutade för dagen. Efter detta så har jag inte gjort mycket alls spelat lite och sedan inget mer. Men på det hela taget en bra dag idag. Så sedan till tre tiden eftersom jag var sen idag så kom jag inte igång med middagen förrän till tre tiden. Hade idag kotletter med klyft idag och såg mina serier när jag åt. Men hade inte lust att se idag så jag fick i mig en kopp kaffe och så ser jag resten senare i veckan. Så mer? Nä inte mer idag. Kort blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja skall packa väskan idag efter bloggen så är jag redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja segt idag hade illa svårt att fokusera idag igen men jag fick ändå lite gjort så okey då. Men jag har kommit till sidan 383 och jag har nu skrivit ungefär 60 sidor till.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja tills söndag skall jag köra igen då men jag skall nog ut och rösta med tror jag har ju tid ett tag för detta men om jag har tid så sticker jag till söndag och gör det. De har öppet till 16:00.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: