lördag 17 maj 2014

Lördag 17/5-2014 20:32

DAG: Jaha sen idag men jag pillade med skype och skulle testa men det gick inte men det var för att jag var offline. Så det fungerade som det skulle ändå. Så till natt och en rätt kass natt med många vak. Vaknade till elva tiden men låg sedan ända till tolv innan jag kom ur sängen. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, då var klockan redan ett. Så var klar för idag till 14:30 idag och skulle då gå igång med storstretchen men idag gav jag upp och gick igång med middagen istället. Hade idag kotletter med pommes och såg inget på teven idag hade inget inspelat idag alls. Så jag slö tittade på lite av varje fram tills jag fick i mig en kopp kaffe. Efter detta så fick jag i mig en mjukis med så mer? Kass dag idag och som vanligt så började det med kass natt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo såg morden i midsommer idag när jag åt middag. Så nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja testade axeln idag och den höll inte så jag la ner för idag. Skall vila den i två veckor till så måste den hålla sedan. Hoppas jag vi får se annars så har skadan blivit värre.

ROMAN: Ja idag var rekord på dålig fokusering jag hade illa svårt att köra idag. Men jag fick ändå mina en och en halv timme idag så okey.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja är jag seg imonn så skall jag ligga kvar ett tag innan jag går upp även om jag är sen. Vi får se hur det går imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: