måndag 31 mars 2014

Måndag 31/3-2014 20:07

DAG: Jaha natt igen och igen så somnade jag inte av tabletten låg väldigt länge innan jag tillslut somnade. Och frågan är varför jag inte somnar av den nu. Det har fungerat i många år innan. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Efter detta så gick jag igång med romanen, körde den idag fram till ett först sedan två till tre. Och efter detta så stack jag till träningen. Så tränade sedan hem och så stretch och så middag. Såg lite serier när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Halv kass dag idag har varit trött idag hela dagen. Så mer? Har lite pengar kvar nu också jag har 600 kvar tror jag om jag inte räknade fel trodde 500 men jag tror det blir 600 som nu skall räcka till den 25é. Kommer bli hårt denna månaden. Så mer? Jo jag vann igår 160 så jag slapp lägga ut pengar för det håller sig i tre veckor nu. Ibland skall man ha tur. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag var jag seg så jag var sen idag cyklade bara i 12 minuter idag då är jag sen. Skall försöka hålla bättre tempo till torsdag.

ROMAN: Ja idag blev jag klar med denna omgången eller rundan kommer inte ihåg vad jag kallade det. Så imonn så skall jag köra igång igen på omgång tre och fyra.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja besvikelsen har lagt sig lite och jag kör igång med full fart till söndag igen. Men lite jobbigt när jag måste göra om allt igen.

Så inget mer idag kommer igen tills imonn med mera då. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: